תזכורת לסכנות של שוקולד לחתולים

חג הפסחא מתקרב במהירות ואנחנו כבר מוכנים להצטייד בשוקולדים! עם זאת, כפי שאתם בוודאי כבר יודעים, ישנם מאכלים רבים בחיי היומיום שלנו שהם רעילים לבעלי החיים שלנו. אז הנה כמה תזכורות לגבי הסכנות של שוקולד לחתולים, על מנת להימנע מבעיות בריאות שעלולות להיות קטלניות.

שוקולד זה מסוכן!

קקאו זה מאוד מזיק לכדורי השיער האהובים שלנו. לפיכך, יש להימנע מכל המוצרים המכילים את כולם! ברור גם שככל ששוקולד יהיה חזק יותר בקקאו, כך הוא יזיק לבריאותם. עם זאת, שוקולד לבן אינו בריא כי כל הסוכר והחלב שהוא מכיל מזיקים עבור החתלתולים שלנו. בכל המקרים, לאסור את כל הקטגוריות על מנת להיות בטוח לא לחשוף אותו לסיכונים תמותה.

אבל למה שוקולד כל כך מסוכן? במציאות, זה כן לה תאוברומין קיים בקקאו שהוא היסוד הרעיל. יתר על כן, המסוכנות של מולקולה זו אינה נוגעת לא רק החתולים שלנואבל גם כלבים, ארנבות, שפני ניסיונות וכו'. כפי שהבנתם, שוקולדים הם אפוא אסור בתכלית האיסור עליהם.

חתול שוקולד
קרדיטים: Larysa Lyundovska/iStock

איך להימנע מתאונות

זה אפשרי כדי למנוע תאונות צופה מקרוב בחתול שלך. יתרה מכך, אם יש לכם ילדים, אל תהססו להודיע ​​להם על הסכנות ששוקולד מייצג עבור בעלי חיים. אכן, חשוב מאוד שיידעו על כך כדי לדעת לפעול נכון.

לאחר חלוקת השוקולדים, הקפידו להכניס אותם מקום סגור, בטוח. בדרך זו, אתה יכול לעקוב מתי אתה נותן את זה לילדים. הצבתם במקום בטוח עוזר להגביל את הסיכונים (ולא לאכול הכל בבת אחת!). בנוסף, על ידי ניטור הצריכה, תהיו בטוחים שלא תהיה אף אחד לא ייפול ארצה בהישג יד של החתול שלך. זה הכרחי ליידע את כל המשפחה שלך, כי חיי חיית המחמד שלך תלוי בזה!

שוקולדים לחתולים לפסחא
קרדיטים: SirJ_Po/iStock

Agir במקרה של בליעה

אם אתה מבין שהחתול שלך אכל את זה למרות כל אמצעי הזהירות שלך, זה כן עדיין זמן לפעול ! אל תחכה לעולם לא שלחתול שלך יש תסמינים לפני נקיטת פעולה. פנה מיד לוטרינר על מנת לקבל את כל המידע הדרוש על ההליך שיש לבצע. אכן, העובדה של להגיע לזה מהר מפחית במידה ניכרת את ההשלכות של אכילת שוקולד.

יתר על כן, כל חתול לא תהיה בדיוק אותה סובלנותבהתאם לכמות הנלקחת: ככל שהוא קטן יותר, הגוף שלו קטן יותר יסבול את החומר הזה. להלן התסמינים השונים שצריכים להתריע אם אינך תופס את חיית המחמד שלך בשעת מעשה:

  • הפרעות במערכת העיכול
  • הפרעות עצביות
  • צריכת מים מוגברת
  • שִׁלשׁוּל
  • היפראקטיביות
  • פרכוסים
  • הפרעות לב

שוב, לפחות שינוי התנהגותאל תהסס לפנות לווטרינר שלך.